fredag 3 april 2009

SVT

Well...always when they say something in the media, the say it in the wrong way.
"World best in Parkour"... well definitivt not. We have been in some competitions, but not in parkour. In Freerunning we have. And have placed our selfs pretty good!

3 kommentarer:

Erik sa...

Kan inte påstå att jag framhåller mig positiv till er syn på parkour och freerunning och ert sätt att sprida det, och även med tanke på ert engagemang i Barclayard (visst hette det så) freerunning championship.

Air Wipp sa...

Nu... har du nog inte riktigt rätt på korten. Vi va inte med på Barclayard tävlingen. För han (som ägare för urbanfreeflow) Sprider det på ett väldigt fel sätt. Vi blev tillfråga att va med, men vi tacka nej, pga att vi visste att det skulle bli riktigt dåligt.

Red bull art of motion dock är nog det skönaste och bästa sättet att sprida free runningen. Varför? Känslan. Att få chansen att möta människor från hela världen göra det man är bra på. Hade du fått va med så hade du nog garanterat sagt samma sak...

Andreas sa...

Jag tappade verkligen hakan när han sa att ni var de bästa i världen på Le Parkour. Är glad att jag hittade eran blogg och kunde se att det var en miss. Vet själv hur fel journalister kan tolka det man säger. Riktigt störande när sånt händer.

Själv är jag något av en parkourkonservatist och stör mig fortfarande på att parkour framställs som gatuakrobatik, freerunning eller 3run. Men men, vi är väll bara en liten bråkdel som bryr sig om det så vi får väll ta det. Dessutom är ni väldigt duktiga på det ni gör, även om det bara är en del av det som jag ser som parkour.

Hoppas ni har mer tur med jurnalisterna nästa gång!